Campos

Benvinguda de la Batlessa

Batlessa de CamposAmics i amigues,

si fa 20 anys el nostre Ajuntament fou un dels pioners en tenir un portal virtual obert, ha arribat el moment de saludar-vos des d’aquesta renovada web municipal, de fàcil accés i replena de contingut de qualitat, plural i interessant per a qualsevol persona que vulgui conèixer tot allò que caracteritza el nostre municipi.

A l’apartat /Ajuntament/ hi podreu trobar tota aquella informació referent a la Sala amb la seva història i els seus elements institucionals: bandera, escut, himne, distincions… També una relació de la Corporació Municipal i dels diferents Departaments que conformen el nostre Ajuntament, així com l’enllaç a les actes plenàries i al Portal de Transparència. El gruix de contingut de la web el trobareu a l’apartat /Àrees/ amb més de 20 apartats definits i extensius. Dins cada àrea/regidoria hi trobareu la informació del regidor delegat amb tots els departaments, projectes, documents, tràmits, mapes o enllaços que en depenen.

També podreu accedir a l’apartat /Campos un bon pla/, amb tots aquells ítems de reclam que fan del nostre poble un bon pla: Cultura, Turisme, Comerç, Patrimoni, Fires i Festes, Mercats, Medi Ambient, Sa Ràpita i ses Covetes. I per si encara en voleu més, podreu consultar l'agenda d’actes, les notícies del diaricampos i l’enllaç directe al catàleg de serveis de la Seu electrònica. A dia d’avui la web ja compta amb més de 250 pàgines de contingut disponibles!

En definitiva, una web viva i dinàmica que serà actualitzada i ampliada de manera diària per poder-vos oferir als usuaris una interessant experiència virtual encarada al nostre poble. Siau tots benvinguts a la web de Campos, la web de tots els campaners!


Francisca Porquer Manresa
batlessa de Campos